Lifestyle
16/2/2024

Batibouw 2024: een niet te missen beurs dit weekend

Vanaf 17 februari 2024 vindt Batibouw opnieuw plaats. Ben je van plan om te bouwen of te verbouwen? Bezoek dan zeker deze beurs.

Batibouw 2024: een niet te missen beurs dit weekend

Heb je dit weekend nog geen plannen en ben je geïnteresseerd in bouwen, verbouwen of de laatste trends in interieurdesign? Of ben je van plan om te bouwen of verbouwen? Dan is een bezoek aan BATIBOUW 2024, de grootste en meest gerenommeerde bouwbeurs van België, een uitstekende keuze.

Waarom BATIBOUW Bezoeken?

BATIBOUW is al meer dan 60 jaar de toonaangevende beurs voor bouw, renovatie en interieurdesign in België. Met meer dan 200.000 verwachte deelnemers uit verschillende landen biedt deze beurs een unieke kans om de nieuwste innovaties en producten te ontdekken, rechtstreeks in contact te komen met professionals uit de sector en inspiratie op te doen voor je eigen projecten.

Praktische Informatie

Wanneer?

De beurs vindt plaats van 17 tot en met 25 februari 2024, met uitzondering van dinsdag 20 en woensdag 21 februari, wanneer de beurs gesloten is.

Waar?

Brussels Expo is het decor voor dit indrukwekkende evenement, een locatie die gemakkelijk bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Tickets

Vooraf je ticket online kopen wordt sterk aangeraden om lange wachtrijen te vermijden. Volwassenen betalen €15 voor een ticket. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.

Highlights van BATIBOUW 2024

  • Innovaties en Nieuwe Producten: Ontdek de nieuwste trends en technologieën op het gebied van bouw en interieurdesign.
  • Workshops en Demonstraties: Neem deel aan interactieve workshops en bekijk live demonstraties om meer te leren over specifieke technieken en producten.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet professionals uit de sector, wissel ideeën uit en leg nieuwe contacten.

Voor wie?

BATIBOUW is er voor iedereen; of je nu een professional bent in de bouwsector, een gepassioneerde doe-het-zelver of gewoon op zoek bent naar inspiratie voor je woning. Met een breed scala aan exposanten en activiteiten biedt BATIBOUW voor elk wat wils.

Planning

Plan je bezoek zorgvuldig om het meeste uit je dag te halen. Bekijk het programma vooraf, noteer de workshops of presentaties die je niet wilt missen en vergeet niet om comfortabele schoenen aan te trekken!

Conclusie

BATIBOUW 2024 biedt een unieke kans om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de bouw- en interieurwereld. Of je nu op zoek bent naar specifieke informatie, inspiratie wilt opdoen of gewoon een leuke en informatieve dag uit wilt, BATIBOUW is de plek waar je moet zijn dit weekend. Mis het niet!

Tickets en meer informatie.