Lifestyle
14/11/2023

Countryside Gent 2023

Als een voorbode van de feestdagen, opent de Countryside Gent haar deuren van 1 tot 4 december in Flanders Expo.

Countryside Gent 2023

Een inspirerende start van de feestmaand

December in Gent start met een hartverwarmende gebeurtenis: de Countryside beurs. Als een voorbode van de feestdagen, opent de Countryside Gent haar deuren van 1 tot 4 december in Flanders Expo. Dit evenement is meer dan een beurs; het is een viering van gezelligheid en stijl.

Een wereld vol inspiratie

Countryside Gent combineert moeiteloos verschillende aspecten van het goede leven: van wonen en interieur tot kunst en mode. Iedere bezoeker vindt er iets naar zijn of haar hart, of je nu komt voor de laatste tuiniertrends of voor culinaire ontdekkingen.

Bezoekersinformatie

Vier dagen lang, van vrijdag tot maandag, staan de deuren open van 10.30u tot 18.30u. Voor het gemak van de bezoekers is de toegangsprijs laag gehouden: €10,- per persoon, met gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar. Om een vlotte toegang te garanderen, is het verstandig om tickets van tevoren online te regelen.

Locatie en bereikbaarheid

Het evenement vindt plaats in het toegankelijke Flanders Expo, gesitueerd op Maaltekouter 1 in Gent. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en belooft een dag vol ontdekkingen.

Een notitie voor dierenliefhebbers

Countryside Gent is een evenement voor iedereen, echter zijn huisdieren niet toegestaan. Assistentiehonden mogen wel mee, mits ze over de juiste documentatie en uitrusting beschikken.

Maak van deze kans gebruik om te genieten van de voorpret voor de feestdagen en laat je inspireren door de warmte en charme van de Countryside Gent. Het is een ervaring die je niet wilt missen! Reserveer je tickets nu op countrysidegent.be en ervaar het zelf.