Lifestyle
23/2/2024

Top 6 interieurprogramma's op Netflix

Ben je een interieurliefhebber en ben je op zoek naar inspiratie? In dit artikel geven we de top 6 van interieurprogramma's op Netflix.

Top 6 interieurprogramma's op Netflix

Netflix biedt een schat aan inspirerende shows voor liefhebbers van interieurontwerp en decoratie. Deze selectie van programma's neemt je mee op een visuele reis door de wereld van design, van het transformeren van alledaagse ruimtes tot het verkennen van luxueuze woningen wereldwijd. Hier is een top 6 van niet te missen series voor elke designenthousiast.

1. Dream Home Makeover

Volg Shea en Syd McGee van Studio McGee terwijl ze droomhuizen realiseren voor echte families. Hun talent voor design en passie voor decoratie brengen ze samen in dit hartverwarmende programma.

2. The World's Most Extraordinary Homes

Architect Piers Taylor en actrice Caroline Quentin reizen de wereld rond op zoek naar unieke woningen. Dit programma belicht niet alleen de architectuur maar ook de adembenemende locaties.

interieurprogramma's op Netflix

3. Interior Design Masters

In deze competitieve serie strijden opkomende ontwerpers om een prestigieus contract. Het is een echte test van hun creativiteit en visie in de wereld van interieurontwerp.

4. Amazing Interiors

Ontdek huizen die er van buiten misschien gewoon uitzien, maar van binnen ongelooflijke geheimen verbergen. Dit programma toont de creativiteit van huiseigenaren die hun persoonlijke ruimtes transformeren in wonderwerken.

5. Stay Here

In "Stay Here" transformeren designer Genevieve Gorder en vastgoedexpert Peter Lorimer vakantieverhuur in must-visit bestemmingen. Een geweldige kijk voor iedereen geïnteresseerd in de vakantieverhuurmarkt.

6. Tiny House Nation

Volg hosts John Weisbarth en Zack Giffin in dit inspirerende programma dat de tiny house-beweging verkent. Zie hoe ze kleine dromen omzetten in adembenemende kleine huizen.

Deze programma's bieden niet alleen entertainment maar ook waardevolle inzichten en inspiratie voor je eigen huis. Ontdek de nieuwste trends, innovatieve ontwerpen en de kracht van transformatie in de wereld van interieur en decoratie.